Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Náměstek hejtmana Antonín Schäfer podpořil kongresovou turistiku

Mgr. Langer Jiří

  • 29. 02. 2008 00:00
  • Rozvoj

Sdílet článek

[id:6202|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Na dvoudenní poznávací cestu přijely do Libereckého kraje na tři desítky zástupců agentur a firem pořádajících kongresové a firemní akce. Workshop se uskutečnil v rámci projektu „Kongresová a firemní turistika v Libereckém kraji“ a převzal nad ním záštitu náměstek hejtmana Libereckého kraje Antonín Schäfer, pověřený vedením resortu kultury, památkové péče a cestovního ruchu.

„Je dobré, když si zájemcům mohou prohlédnout jednací prostory Kongresového Centra Babylon  a ověřit si možností doprovodných služeb, případně si ověřit přínos nedávno otevřeného Wellness Centra,“ komentoval akci náměstek hejtmana.

Workshop se skládal z části prezentační a části pracovního jednání. Vlastimil Čadílek,, generální ředitel Centra Babylon, a. Jan Sojka ze společnosti AVEDON účastníky informovali o realizovaném projektu, ale také o zajímavých trendech a statistikách z oblasti kongresového a incentivního cestovního ruchu. Představen byl také nový kongresový portál Libereckého kraje www.MEETinLIBEREC.cz, na kterém poskytovatelé služeb uvádějí informace o svých zařízeních a službách. Portál umožňuje snadnou orientaci všem zájemcům o pořádání akcí, ubytování či další služby v Libereckém kraji.

Druhá část workshopu poté již patřila osobním představením nabídek čtyř desítek poskytovatelů služeb přítomným zájemcům o kongresové a firemní akce.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky