Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Náměstek hejtmana LK Radek Cikl přivítal účastníky závěrečného semináře projektu Zvyšování kompetencí pracovníků škol

Mgr. Langer Jiří

  • 25. 09. 2012 12:32
  • Školství

Sdílet článek

 

Náměstek hejtmana LK Radek Cikl (ČSSD) dnes zahájil v sídle Libereckého kraje v Liberci závěrečný seminář Zvyšování kompetencí vedoucích pracovníků škol a školských zařízen Libereckého kraje v oblasti řízení a personální politiky.

Cílem projektu bylo podle něj naučit vedoucí pracovníky škol systematicky se věnovat dalšímu sebevzdělávání a pomoci jim tak v situaci, kdy nemají k rozvíjení svých kompetencí dostatečné finanční možnosti a často jim brání i lokální dostupnost.

„Sami ředitelé vědí, že jejich práce je z větší části manažerská a pro tuto práci potřebují dostatečnou základnu znalostí z různých oblastí řízení. Projekt tak splnil svůj cíl, když dal vedoucím pracovníkům středních škol a školských zařízení jedinečnou možnost dostupného zvyšování kompetencí v oblastech řízení a personální politiky se zaměřením na oblasti managementu a moderních technologií.“ komentoval projekt Radek Cikl.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky