Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Náměstek hejtmana Martin Sepp podpořil kulturní vystoupení frýdlantských školáků ve prospěch obětí povodní

Mgr. Langer Jiří

  • 22. 09. 2010 18:16
  • Školství

Sdílet článek

 

Náměstek hejtmana Martin Sepp (ČSSD) se dnes zúčastnil na hradním nádvoří ve Frýdlantě kulturního vystoupení žáků ZŠ, MŠ a ZUŠ, které bylo uspořádáno ve prospěch lidí zasažených srpnovou bleskovou povodní. Pod názvem „I my Vám všem chceme trochu pomoci“ připravili učitelé a žáci dvouhodinové písmo písní, tanců, přednesu a pohádek.

„Tento nápad, který připravily školy ve spolupráci se Správou hradu a zámku Frýdlant, mne zaujal, proto jsem chtěl této akce zúčastnit a také přispět na dobrou věc,“ řekl náměstek hejtmana.

„To, že děti chtějí pomoci dospělým je nádherná myšlenka, navíc perfektně provedená. Všem vystupujícím jsem fandil,“ dodal.

Mimo jiné se na pódiu objevily zpěvačky Lucie Vančurová a Valášková, Michaela Šafářová, Petra Stříbrná a Kristýna Adamcová, break tanečníci Michal Švandrlík, Danny Jína, Dominik Lepiš a Martin Havlíček a mazurku zatančili žáci 3. třídy pod vedení, p. učitelky Oravcové.

Ve druhé části se blýskly břišním tancem dívky z 5. třídy, básně přednášeli Zuzana Kvapilová, Martin Tobiška a Kristýna Cermanová a symbolický Most přes minulost zazpívaly Alína Zylollarová, Andrea Ismanická a Pavlína Horáková. Zasloužený potlesk při každém vystoupení nebral konce.

Program sestavila učitelka Eva Šušková a pořadem provázela učitelka Lucie Tobišková.

Jak zdůraznila ředitelka ZŠ Věra  Dunajčíková, veškerý výtěžek ze vstupného i z dobrovolných darů poputuje ve prospěch občanům města, které postihla povodeň,

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky