Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Náměstek hejtmana pro dopravu slavnostně otevřel dokončenou přestavbu areálu KSS LK v Hrabačově

  • 05. 11. 2009 12:19

Sdílet článek

Náměstek hejtmana LK pověřený vedením resortu dopravy Martin Sepp slavnostním přestřižením pásky otevřel dokončenou přestavbu areálu Krajské správy silnic Libereckého kraje 4. listopadu v Hrabačově. Slavnostního zahájení se zúčastnil také ředitel KSS LK Tomáš Jakubal a další zástupci KSS LK a stavební firmy, která rekonstrukci prováděla.

„Přestavba se dotkla všech budov areálu, které byly postupem času zbourány a na jejich místě postaveny stávající budovy. Celková částka na rekonstrukci byla 67 mil. Kč,“ řekl Martin Sepp

Rekonstrukce probíhala od dubna 2008 do září 2009 bez přerušení běžného provozu areálu.

V nových prostorách areálu jsou umístěny budovy garáží, kde jsou dvě temperovaná a dalších šest stání pro nákladní automobily, provozně administrativní budova, kde jsou kromě kanceláří a kompletního zázemí pro zaměstnance umístěna dvě garážová stání dílen na opravu automobilů, sklady náhradních dílů, olejů, dopravních značek atd. V areálu byly vybudovány také zpevněné plochy, nové oplocení, čistírna odpadních vod atd.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky