Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Náměstek hejtmana RNDr. Vít Příkaský zahájil v Hrádku nad Nisou výstavu Brownfields v Libereckém kraji

Bc. Teplá Markéta DiS.

  • 24. 09. 2012 14:34

Sdílet článek

Dne 24. září byla na Městském úřadu v Hrádku nad Nisou zahájena výstava mapující objekty brownfields - tedy takové, které byly ve značně zchátralém a zanedbaném stavu - a podařilo se pro ně najít nové využití a jsou kompletně zrenovovány.

"Tato výstava je putovní po městech našeho kraje. Liberecký kraj ve spolupráci s Agenturou regionálního rozvoje s. r. o. chce seznámit veřejnost s těmito objekty, z nichž jsou mnohé opraveny a financovány z evropských operačních programů," informoval náměstek Příkaský.

Návštěvníci mohou shlédnout výstavu v 1. patře MÚ v Hrádku do 2. listopadu 2012.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky