Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Náměstkyně hejtmana LK a radní se zúčastní Letní slavnosti ve Vratislavicích n. N.

Mgr. Langer Jiří

  • 21. 06. 2012 14:41

Sdílet článek

 

Statutární náměstkyně hejtmana LK Lidie Vajnerová (SOS) a radní pro sociální věci Pavel Petráček (ČSSD) se zúčastní 28. června od 13 hodin Letní slavnosti v přírodním areálu Domova pro seniory v Liberci – Vratislavicích nad Nisou.

Vystoupí Heidi Janků, sólista Hudebního divadla v Karlíně Josef Oplt, taneční orchestr Celestýnka a orientální tanečnice.

Podle ředitele Domova Miloslava Vodrážky, který celý pořad tradičně moderuje (a k tomu i zpívá), je tato kulturní a společenská akce určená klientům i seniorům z domovů pro seniory, domů s pečovatelskou službou a seniorům z Liberce a okolí.  

Další akce-  

Termíny kulturních pořadů SeniorEstrády,  vždy od 14 hodin.

úterý 10. 7 . 2012

čtvrtek 19. 7. 2012

úterý 7. 8. 2012

úterý 21. 8. 2012

Zahradní slavnost

28. 8. 2012 od 13,00 hod.

Výstava výtvarných prací pro seniory Na stárnutí nemám čas

20. 8. – 28. 8. 2012

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky