Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Náměstkyně hejtmana LK Lidie Vajnerová navštíví pivovar Konrad a automuzeum ve Vratislavicích n. N.

Mgr. Langer Jiří

  • 11. 05. 2012 14:49

Sdílet článek

 

Náměstkyně hejtmana LK Lidie Vajnerová (SOS) v rámci propagace novinek cestovního ruchu v Libereckém kraji v duchu letošního hesla „Křehká krása, vybroušená chuť“ navštíví 15. května od 11 hodin Automuzeum a Pivovar Konrad v Liberci – Vratislavicích nad Nisou.

„V letošním roce se Liberecký kraj na veletrzích cestovního ruchu prezentuje tématem „Křehká krása a vybroušená chuť“, tradičními a zároveň znovuobjevovanými řemesly regionu - sklářstvím a pivovarnictvím. I proto navštívím areál Pivovaru Konrad, v němž se vaří dobré pivo, ale také zde funguje zajímavé Automuzeum veteránů. Nabízí se velmi dobrá spolupráce s Libereckým krajem a vzájemná prezentace a propagace výrobků a činností na nejrůznějších výstavách a veletrzích cestovního ruchu a turismu,“ uvedla náměstkyně hejtmana a připomněla že u této příležitosti letos vydal Liberecký kraj mapu pivovarů a brožuru „Za skleněným zážitkem“.

Společná kampaň vyvrcholí v Jablonci nad Nisou, kde se o víkendu 24. 8. – 26. 8.  uskuteční výstava, opět pod názvem „Křehká krása, vybroušená chuť“ Ta přinese pro  návštěvníky zážitky vzešlé ze spojení třpytivého skla a lahodného moku, vystoupení uměleckých spolků a módní přehlídky.  Na dané téma budou vydány také tipy na výlet v *pdf formátu uveřejněné na turistickém portálu www.liberecky-kraj.cz.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky