Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Náměstkyně hejtmana LK Lidie Vajnerová navštíví pivovar Konrad a automuzeum ve Vratislavicích n. N.

11. 05. 2012

 

Náměstkyně hejtmana LK Lidie Vajnerová (SOS) v rámci propagace novinek cestovního ruchu v Libereckém kraji v duchu letošního hesla „Křehká krása, vybroušená chuť“ navštíví 15. května od 11 hodin Automuzeum a Pivovar Konrad v Liberci – Vratislavicích nad Nisou.

„V letošním roce se Liberecký kraj na veletrzích cestovního ruchu prezentuje tématem „Křehká krása a vybroušená chuť“, tradičními a zároveň znovuobjevovanými řemesly regionu - sklářstvím a pivovarnictvím. I proto navštívím areál Pivovaru Konrad, v němž se vaří dobré pivo, ale také zde funguje zajímavé Automuzeum veteránů. Nabízí se velmi dobrá spolupráce s Libereckým krajem a vzájemná prezentace a propagace výrobků a činností na nejrůznějších výstavách a veletrzích cestovního ruchu a turismu,“ uvedla náměstkyně hejtmana a připomněla že u této příležitosti letos vydal Liberecký kraj mapu pivovarů a brožuru „Za skleněným zážitkem“.

Společná kampaň vyvrcholí v Jablonci nad Nisou, kde se o víkendu 24. 8. – 26. 8.  uskuteční výstava, opět pod názvem „Křehká krása, vybroušená chuť“ Ta přinese pro  návštěvníky zážitky vzešlé ze spojení třpytivého skla a lahodného moku, vystoupení uměleckých spolků a módní přehlídky.  Na dané téma budou vydány také tipy na výlet v *pdf formátu uveřejněné na turistickém portálu www.liberecky-kraj.cz.

Mgr. Langer Jiří
jiri.langer@kraj-lbc.cz
Telefon: 485 226 302
Mobil: 739 541 588