Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Náměstkyně hejtmana LK přijala velitele Sil Podpory AČR v sídle kraje

Šírová Květa

  • 05. 10. 2011 07:28

Sdílet článek

Náměstkyně Lidie Vajnerová v zastoupení hejtmana Libereckého kraje přivítala brigádního generála Jána Gurníka, velitele Sil Podpory Armády ČR, na oficiální návštěvě Libereckého kraje. Sekání se zúčastnil také velitel Krajského vojenského velitelství plukovník Josef Kulovaný a Rudolf Broulík, pověřený řízením odboru kancelář hejtmana LK.

„Generál Gurník je ve své funkci teprve krátce. Nyní navštěvuje jednotlivá krajská vojenská velitelství, aby se seznámil s jejich podobou a problémy. Návštěvu Krajského vojenského velitelství v Liberci spojil zároveň s návštěvou Libereckého kraje. Bohužel v době nepřítomnosti pana hejtmana, který je na jednání Komise ENVE ve švédském Malmö,“ řekla statutární náměstkyně hejtmana LK Lidie Vajnerová.

V neformální diskusi poděkovala náměstkyně hejtmana za vstřícný přístup velení Vojenské veterinární základny na Grabštejně, a to konkrétně za umožnění vstupu na hrad Grabštejn turistům s handicapem skrze vojenský prostor. Generál Gurník také nabídl pomoc Libereckému kraji v rámci možností Sil Podpory Armády ČR.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky