Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Náměstkyně hejtmana přijme vítězky soutěže Miss Dětských domovů

Mgr. Langer Jiří

  • 28. 04. 2009 00:00

Sdílet článek

[id:7964|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Vítězky 10. ročníku celostátní soutěže Miss dětských domovů, kterou pořádá Dětský domov ve Volyni se svými partnery, přijme ve středu 29. 4. v 9 hodin v sídle kraje statutární náměstkyně hejtmana Lidie Vajnerová. Bude mezi nimi i  jubilejní desátá Miss dětských domovů  sedmnáctiletá Sabina Fogášová z Dětského domova Srdce v Karviné. Novou Miss dětských domovů, sedmnáctiletou studentku gymnázia se zaměřením na evropská studia Sabinu Fogášovou doprovodila na pomyslné stupně vítězů dvojice vicemiss. První vicemiss se stala osmnáctiletá studentka Romana Kašparová z Dětského domova v Písku, která navštěvuje třetí ročník školy Open gate v Babicích. Titul druhé vicemiss patří patnáctileté Petře Jílkové z Dětského domova Země dětí v České Kamenici, žákyni deváté třídy. 

Úspěšná byla i domácí reprezentantka mezi finalistkami - Renata Pohlodková z Dětského domova Volyně, která získala titul Miss sympatie. Je rovněž žákyní deváté třídy a v polovině letošních prázdnin jí bude šestnáct let. Ocenění za nejlepší volnou disciplínu převzala na pódiu skvělým obecenstvem zaplněného strakonického městského domu kultury čtrnáctiletá Hana Pilátová z Dětského domova Senožaty v kraji Vysočina, žákyně osmé třídy základní školy.

Uznání za účast, ale i výkony, patří samozřejmě všem třinácti finalistkám ve věku od 13 do 18 let z celé České republiky, žel z Libereckého kraje se nikdo nezúčastnil.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky