Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Nařízení kraje, kterým se stanoví podmínky k zabezpečení požární ochrany v době zvýšeného nebezpečí vzniku požáru

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 26. 07. 2016 07:21

Sdílet článek

Rada Libereckého kraje na svém zasedání dne 28. 6. 2016 usnesením č. 1134/16/RK usnesla vydat nařízení, které stanovuje podmínky k zabezpečení požární ochrany v době zvýšeného nebezpečí vzniku požáru na území Libereckého kraje. Tímto nařízením se ruší nařízení Libereckého kraje č. 4 ze dne 24. 11. 2003.

Aktuální nařízení je vydáno na základě § 27 odst. 2 písm. a) bod 3. zákona č. 133/1985 Sb., o požární ochraně, ve znění pozdějších předpisů, v souladu s ustanovením § 7 a § 59 odst. 1 písm. k) zákona č. 129/2000 Sb., o krajích, ve znění pozdějších předpisů.

Celé znění Nařízení Libereckého č. 3/2016 k požární ochraně je zveřejněné na webových stránkách Odboru kancelář hejtmana/oddělení krizového řízení http://kancelar-hejtmana.kraj-lbc.cz/page17/pozarni-ochrana-narizeni-libereckeho-kraje-.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky