Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Návštěva vedoucího Sekce pro střední a severní Evropu britského Ministerstva zahraničních věcí Sira Johna Ramsdena

  • 17. 05. 2002 00:00

Sdílet článek

[id:177|autor:|email:|telefon:|mobil:|aktualizace:]

Liberecký kraj

U Jezu 642/2a, 460 01 Liberec

tel.: (420-48) 52 26 301, fax: (420-48) 52 26 330


Liberec, 17. 5. 2002


TISKOVÁ ZPRÁVA



Návštěva vedoucího Sekce pro střední a severní Evropu britského Ministerstva zahraničních věcí Sira Johna Ramsdena


Hejtman Libereckého kraje RNDr. Pavel Pavlík dnes přijal v sídle krajského úřadu vedoucího Sekce pro střední a severní Evropu britského Ministerstva zahraničních věcí Sira Johna Ramsdena. Byla to první návštěva Sira Johna Ramsdena zde v Libereckém kraji. On sám projevil zájem navštívit Liberecký kraj a setkat se s hejtmanem. Dle jeho vyjádření se snaží alespoň jednou ročně navštívit každou zemi, kterou má jeho sekce v kompetenci. S hejtmanem jednali především o rozvoji regionů, o vstupu České republiky do Evropské unie, ale také o vnitropolitické situaci před nadcházejícími volbami. Hejtman Sira Ramsdena seznámil s celkovou činností Libereckého kraje a informoval ho o nových kompetencích, které na kraj budou postupně přecházet od začátku nového roku a to zejména z oblasti zdravotnictví a sociální služeb.

Jak hejtman RNDr. Pavel Pavlík, tak i Sir John Ramsden pokládají dnešní setkání za užitečné a přínosné pro obě strany. Nevyloučili myšlenku budoucí spolupráce.



Linda Futerová

tisková mluvčí

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky