Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Nejlepší liberecká fandítka pro sportovce na ODM 2010 se představují v OD Forum

  • 26. 11. 2009 18:14

Sdílet článek

 

Fandítka všeho druhu, která pro mladé sportovce pro Hry IV. zimní olympiády dětí a mládeže (ODM) 2010 v Libereckém kraji vyrobili jejich vrstevníci ze základních škol libereckého regionu, jsou nyní k vidění na unikátní výstavě. V obchodním centru Forum v Liberci si mohou zájemci prohlédnout všech deset výtvorů až do poloviny ledna příštího roku.

 

Fandítka vznikla v rámci celorepublikové roadshow Tak to je nice, která je součástí doprovodného programu pro školy vyCOOL se! na podporu olympiády dětí a mládeže. „Tento projekt nás velmi zaujal, navíc díla všech soutěžních týmů byla opravdu úžasná a velmi inspirativní. Přestože celkový vítěz mohl být jen jeden, nechtěli jsme veřejnost ochudit ani o ostatní skvělé výtvory a rozhodli jsme se v obchodním centru Forum uspořádat výstavu celé desítky fandítek,“ vysvětlila záměr akce Michaela Pompová, manažerka marketingu obchodního centra Forum v Liberci. Výstava je umístěna ve druhém patře obchodního centra.

 

Vítězným výtvorem, který v libereckém kole roadshow v říjnu nejvíce zaujal, byl model modrého chrastícího Ještědu, jehož autory jsou žáci ze základní školy Barvířská v Liberci. Maketa Ještědu bude slavnostně předána sportovcům z Libereckého kraje 31. ledna 2010 při zahájení Her.

 

Hry IV. zimní olympiády dětí a mládeže České republiky (ODM), jež se konají pod záštitou Asociace krajů České republiky, se uskuteční v týdnu od 31. ledna do 5. února 2010 v Libereckém kraji. Zhruba 1 000 sportovců – žáků II. stupně základních škol – ze všech čtrnácti krajů svede boje v devíti sportovních a dvou uměleckých disciplínách a celkem si rozdělí 312 medailí. Závody budou probíhat v deseti špičkových areálech v pěti městech libereckého regionu.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky