Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Nejlepší řidič autobusu Libereckého kraje 2009 se jmenuje Jiří Šimek

  • 14. 12. 2009 08:29

Sdílet článek

 Vítězem ankety „O nejlepšího řidiče autobusu Libereckého kraje 2009“ se stal Jiří Šimek, řidič ČSAD Liberec, a.s.., těsně před Miroslavem Holubem, který je zdí za ČSAD Semily.

 

Letos bylo doručeno celkem 213 anketních lístků, což je více než dvojnásobný nárůst ve srovnání z rokem 2008. Vítěz získal v anketě 50 hlasů a na tiskové konferenci vylosoval cestujícího, který získal nabitou bezkontaktní čipovou kartu opuscard pro cestování veřejnou dopravou v Libereckém kraji. Oním šťastlivcem je Zdeněk Janda z Liberce.

 

Pro velký ohlas ze strany cestujících bude tato anketa vyhlášena také v nadcházejícím roce 2010.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky