Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Nejlepší webové stránky mají statutární město Liberec a obec Pěnčín

Mgr. Filip Trdla

tiskový mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 03. 09. 2020 16:29
  • Digitální úřad
  • Sociální

Sdílet článek

Vítězi krajského kola soutěže Zlatý erb 2020 o nejlepší webové stránky a elektronické služby měst a obcí jsou statutární město Liberec a obec Pěnčín u Jablonce nad Nisou. Záštitu nad již tradiční akcí převzal hejtman Libereckého kraje Martin Půta. Slavnostní vyhlášení se konalo dnes v multimediálním sále Krajského úřadu Libereckého kraje.  

„Tato soutěž má již dlouholetou tradici a úroveň webů měst a obcí díky ní stále roste. Autoři jejich internetových prezentací navíc získají zpětnou vazbu, díky níž se mohou dál zlepšovat a nabízet občanům ještě kvalitnější služby. Vzpomínám si ještě na časy, kdy se městské weby aktualizovaly jednou týdně a všem to bohatě stačilo. Dnes už je ale doba úplně jinde,“ uvedl hejtman Libereckého kraje Martin Půta.

Pořadí soutěžících:

Kategorie města:

  1. Statutární město Liberec          https://www.liberec.cz/
  2. Cvikov                                               http://www.cvikov.cz
  3.  Hrádek nad Nisou                    https://www.hradek.eu,                                                                                                                                                                Jablonné v Podještědí      http://www.jablonnevp.cz,                                                                                  Smržovka                                        https://www.smrzovka.cz/

Kategorie obce:

  1. Pěnčín                                                http://www.pencin.cz
  2. Mařenice                                            http://www.obecmarenice.cz
  3. Bedřichov                                          http://www.bedrichov.cz

Kategorie elektronické služby:

  1. Statutární město Liberec: Parkovací navigační systém
  2. Hejnice: Ozvučení webových stránek hlasem
  3. Bedřichov: Informace sms zprávami

Soutěže se letos zúčastnilo všech 14 krajů z celé České republiky. V tom Libereckém to bylo celkem 22 projektů. Zlatý erb se uskutečnil již podvaadvacáté. Vítězové postupují do celostátního klání, které se koná v rámci konference Internet ve státní správě a samosprávě 18. až 19. října 2020 v Hradci Králové.

Sdílet článek

Zpět

Další aktuality

Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky