Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Nejlepším mladým automechanikem v kraji je Jakub Motejlek z Vysokého n. J.

Mgr. Langer Jiří

  • 22. 02. 2013 12:31
  • Školství

Sdílet článek

 

Na Střední průmyslové škole technické v Jablonci nad Nisou se uskutečnilo v úterý 19. února krajské kolo soutěže mladých automechaniků   Automechanik Junior 2013.

Soutěže s osmnáctiletou tradicí se zúčastnilo celkem deset nadějných automechaniků z pěti středních škol Libereckého kraje, které nabízejí výuku autooborů. Na soutěžící čekalo sedm praktických úkolů, jeden poznávací a rovněž vědomostní test. Na prvních dvou místech se umístili žáci Integrované střední školy ve Vysokém nad Jizerou, Jakub Motejlek a Vojtěch Kořínek. Na pomyslných stupních vítězů je doplnil Petr Jonáš ze Střední odborné školy a Středního odborného učiliště v České Lípě.

„Na celostátním finále této populární přehlídky mladých odborníků nás bude reprezentovat vítěz a umístěný na třetím místě, a to z důvodu regulí soutěže, kdy nesmí být v krajské reprezentaci dva zástupci jedné školy,“ upřesnil za organizátora krajského kola Milan Hoření, vedoucí učitel odborného výcviku SPŠ technické v Jablonci nad Nisou.

Viz výsledková listina v příloze

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky