Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Nejzajímavější fotografie z dovolené v Libereckém kraji je z cyklovýletu do Českého Ráje

Šírová Květa

  • 30. 09. 2009 00:00

Sdílet článek

[id:8835|autor:Šírová Květa|email:kveta.sirova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 324|mobil:|aktualizace:]

Vítězem veřejné soutěže "O nejzajímavější fotografii z dovolené v Libereckém kraji" se stala rodina Benešova z Jablonce nad Nisou. Cenu za ně dnes přebírala sestra pana Beneše Ilona Kožená z rukou hejtmana Libereckého kraje Stanislava Eichlera, který nad celou soutěží převzal záštitu.

„Velmi mě těší, že pro širokou veřejnost je dovolená v Libereckém kraji lákavá. Svědčí o tom přes sto fotografií, které nám do soutěže lidé zaslali a dalších šest set hlasů, které rozhodovaly o nejzajímavější fotografii prostřednictvím internetového hlasování. Doufám, že v dalším kole soutěže se  v příštím roce opět budeme moci těšit na zajímavé pohledy na náš kraj,“ řekl hejtman LK.

Na druhém místě se s fotografií znázorňující odkvetlou pampelišku v záři zapadajícího slunce umístil Jiří Suk z České Lípy. Třetí pozici získal Jan Šebek z Rovenska pod Troskami za fotografii „Jako v ráji“.

Všechny tři vítězné fotografie si společně s ostatními sedmnácti, které byly vybrány do finále, budete moci prohlédnout do konce října na webových stránkách foto soutěže www.fotokraje.cz.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky