Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Nová lávka přes Jizeru v Semilech již slouží

Mgr. Langer Jiří

  • 12. 12. 2012 16:55

Sdílet článek

 

Starosta města Semil Jan Farský a jednatel zhotovitelské firmy SDS EXMOST spol. s r. o. Pavel Jankůj v přítomnosti hejtmana LK Martina Půty v závěru minulého týdne předali do užívání lávku přes řeku Jizeru, která je první etapou „Cyklostezky – Z údolí Jizery do údolí Bobru“.

U této příležitosti připravila firma SDS EXMOST ohňostroj pro veřejnost, který se stal zároveň omluvou občanům za zpoždění stavby. Během 15 minut se za hudebního doprovodu symfonické

Jak upozornil starosta Jan Farský, lávka bude předána do užívání, ale vzhledem ke klimatickým podmínkám budou některé finální úpravy probíhat ještě na jaře, kdy bude lávka na několik dní zavřena. Půjde především o nátěr celé ocelové konstrukce lávky a nátěr betonové mostovky. Předpokládané náklady na stavbu lávky jsou 9 700 tis. Kč, dotace 90 %, podíl města 970 tis. Kč.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky