Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Nová panoramatická kamera s online přenosem na internet zdobí budovu krajského úřadu

Mgr. Filip Trdla

tiskový mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 18. 01. 2019 00:00
  • Digitální úřad

Sdílet článek

Pokud jste příznivci nádherných panoramatických výhledů do krajiny, pak má pro Vás Liberecký kraj dobrou zprávu. Na nejvyšším místě budovy Krajského úřadu Libereckého kraje byla nainstalována nová kamera se záběrem 360°.

„Na kameře můžete vidět například Jizerské hory, Ještědský hřeben, ale i centrum města Liberce s radnicí, rušnými ulicemi v okolí terminálu MHD apod. Lyžaři jistě ocení záběry na blízké skiareály Ještěd a Javorník. Na závěr vás potěším, že pokud budete plánovat návštěvu Liberce a jeho okolí, můžete na záběrech kamery zhlédnout vložené informace o aktuálním počasí včetně krátkodobé předpovědi,“ vysvětlila Jitka Volfová, statutární náměstkyně pro resort ekonomiky, správy majetku a informatiky.   

Na záběry se z pohodlí domova můžete podívat i Vy. Stačí navštívit webové stránky kraje pod tímto odkazem: https://www.kraj-lbc.cz/kamera. Online přenos běží 24 hodin denně.

Sdílet článek

Zpět

Další aktuality

Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky