Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Novou mluvčí Technické univerzity Liberec je Barbora Jónová

Lenka Klimentová

odborný zaměstnanec

  • 14. 05. 2018 00:00
  • Rozvoj
  • Školství

Sdílet článek

TUL představila novou tiskovou mluvčí. Od 1. května 2018 se jí stala Barbora Jónová. Jejím úkolem bude  podpořit nové vedení ve snaze rozšířit  povědomí o možnostech studia na jednotlivých fakultách i oborech na univerzitě, osvěžit komunikaci akademiků s veřejností, a přivést tak větší množství studentů.

Univerzita i Liberec jsou pro mě srdeční záležitost, a proto mi nejen z profesních důvodů záleží na tom, aby je podobně vnímalo co nejvíc lidí. Zaměříme se na nevyužitý potenciál školy a zkusíme se vedle stávajících vydat i neprošlapanými komunikačními cestičkami,“ představuje své vize Barbora Jónová.

Barbora Jónová se dosud podílela na propagaci a externí komunikaci TUL a v nové pozici bude mít na starosti také kontakt s médii. Přišla z komunikační agentury Taktiq Communications, kde pracovala na projektech různého zaměření od zdravotnictví přes lifestyle až po finance.

Na pozici tiskového mluvčího vystřídala Radka Pirkla, který se nyní věnuje univerzitnímu periodiku T-uni 360 a online zpravodaji www.t-uni.cz a rovněž bude s Jónovou spolupracovat při komunikaci školy navenek.

Zdroj: TUL

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky