Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Nový rok zahájí výstava děl studentů univerzity třetího věku

Daníčková Blanka

tiskový mluvčí

  • 29. 12. 2015 14:17

Sdílet článek

Kresby, malby a grafiky studentů univerzity třetího věku ozdobí od nového roku vestibul Krajského úřadu Libereckého kraje. Výstava prací, které vznikly v uplynulých osmi letech, začne v úterý 5. ledna 2016 a potrvá do konce měsíce. Záštitu nad výstavou převzal hejtman Libereckého kraje Martin Půta.

Práce vznikaly ve výtvarných seminářích pod vedením Mgr. A. Lucrezie Škaloudové Puchmajerové v rámci univerzity třetího věku Technické univerzity Liberec. Výstava nemá jednotnou linii, je velmi rozmanitá jak po stránce tematické, tak po stránce použitých výtvarných technik. Mnozí autoři navštěvují kurzy opakovaně a tak sbírají ve výtvarné tvorbě stále více zkušeností.

Výstava bude přístupná od 5. do 29. ledna 2016, v pracovních dnech od 8.00 do 17.00 hodin, v pondělí a ve středu do 18.00 hodin.

Vernisáž je naplánována na pondělí 11. ledna od 16.00 hodin ve vestibulu. 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky