Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

O víkendu se čekají kvůli sněžení a větru komplikace na silnicích kraje

Mgr. Langer Jiří

  • 22. 02. 2013 13:17

Sdílet článek

 

Dopravní komplikace spojené se sněžením během nadcházejícího víkendu lze očekávat na silnicích v Libereckém kraji o nastávajícím víkendu.

Podle předpovědi ČHMÚ přijde od jihozápadu do Libereckého kraje sněžení doprovázené silným větrem, kdy v průběhu soboty a neděle může napadnout ve vyšších a horských polohách 20-30 cm nového sněhu. Při silném větru se budou na otevřených úsecích silnic tvořit sněhové jazyky nebo závěje.

„Z těchto důvodů doporučujeme návštěvníkům vjíždět do Jizerských hor a Krkonoš jen se zimní výbavou a pozorně sledovat dopravní zpravodajství,“ varuje Pavel Pospíšil, vedoucí dispečer KSS LK.

Při intenzivním sněžení se bude uzavírat pro nákladní kamionovou dopravu úsek silnice I/10  mezi Tanvaldem a Harrachovem - hraničním přechodem do PL. Osobní automobilová  a autobusová doprava do Harrachova by měla být zachována  bez omezení.

S ohledem na konání mezinárodní sportovní akce „Světový pohár ve SKI CROSSU“ upozorňujeme návštěvníky města Harrachov na dopravní opatření, která budou od pátku 22. do neděle 24.2 února na přístupových komunikacích do města Harrachov,“ doplnil Pospíšil.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky