Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

O víkendu se sejdou pěstounské rodiny

Futerová Linda

  • 18. 05. 2005 00:00

Sdílet článek

[id:2841|autor:Futerová Linda|email:linda.futerova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:724 030 320|aktualizace:]

Krajský úřad Libereckého kraje, odbor sociálních věcí, bezpečnosti a problematiky menšin,  pořádá ve dnech 20. 5. – 22. 5. 2005  víkendové setkání pěstounských rodin Libereckého kraje. To se uskuteční v rekreačním středisku „ Jiskřička“ ve Sloupu v Čechách, Luční 239.

Toto setkání je zaměřeno na vzájemné poznávání, předávání zkušeností s výchovou dětí a načerpání nové energie. Je  připraveno setkání s psychology a sociálními pracovnicemi.  Jeden den je věnován celodennímu výletu. Naplánována je projížďka parníkem po Máchově jezeře a návštěva hradu Kokořín. V sobotu večer bude posezení u táboráku s programem, který si účastníci sami připraví. V neděli je  program dle vlastního výběru. Je možno navštívit minifarmu Sloup s možností zkušební jízdy na koni nebo se projít na Skalní hrad s poustevnou. 

Celá akce je financována Libereckým krajem. Jedná se již o čtvrté setkání tohoto typu a stalo se již pravidelným od roku 2002. V letošním roce je přihlášeno 80 účastníků.  Doposud se podařilo Libereckému kraji dvakrát uspořádat setkání žen-pěstounek a jednou setkání mužů-pěstounů vždy se  značným  ohlasem zúčastněných.

  

Bližší informace:

Miranda Suchá – 732 883 789 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky