Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Občané Stráže pod Ralskem, zeptejte se hejtmana, Váš názor ho zajímá!

Mgr. Filip Trdla

tiskový mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 23. 04. 2018 00:00

Sdílet článek

Hejtman Martin Půta se ve středu 25. dubna 2018 setká s občany Stráže pod Ralskem. Jedná se o další zastávku v rámci tradičních cest po Libereckém kraji. Hejtmanský den začne setkáním se starostou města Zdeňkem Hlinčíkem. V plánu je návštěva firem Renokar – CNC s. r. o. a MEGA a.s., Fibichovy ulice, zámku Vartenberk s lipovou alejí a božím hrobem, místního skateparku a společný oběd se starosty okolních obcí. Odpoledne se Martin Půta setká s občany města a hejtmanský den završí živým vysíláním na facebookových stránkách Libereckého kraje.

V budově městského úřadu přivítá hejtmana starosta města Stráže pod Ralskem Zdeněk Hlinčík. Ten provede Martina Půtu celým dnem. V dopoledních hodinách společně navštíví firmu Renokar – CNC s. r. o., která se zabývá obráběním hliníkových odlitků. Poté si projdou Fibichovu ulici, kde se plánuje výstavba rodinných domů, a interiér firmy MEGA a.s., jež dodává různorodá průmyslová zařízení. Po obědě se starosty okolních obcí si hejtman prohlídne zámek Vartenberk, přilehlé lipové aleje, boží hrob a místní skatepark. 

Na závěr dne budete mít možnost od 16 hodin pohovořit s hejtmanem osobně i Vy, a to v malém sálu kulturního domu U Jezera. Pokud setkání nestihnete, můžete z pohodlí domova od 17:30 sledovat živý přenos na facebookových stránkách Libereckého kraje. Zde se prostřednictvím komentářů pod toto online vysílání můžete zeptat hejtmana Martina Půty na cokoliv, co vás zajímá.   

Program hejtmanského dne:

8:00 – 8:30                 Přivítání na MÚ ve Stráži pod Ralskem 

8:30 – 9:15                 Renokar – CNC s. r. o. 

9:30 – 10:00               Fibichova ulice

10:15 – 11:30             MEGA a.s.        

11:45 – 13:15             Společný oběd se starosty okolních obcí – Zlatá Lípa Noviny

13:30 – 14:45             Zámek Vartenberk – lipová alej – boží hrob

15:00 – 15:30             Skatepark

16:00 – 17:00             Beseda se zastupiteli a občany města Stráž pod Ralskem

17:30                             Online vysílání hejtmana

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky