Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Občané Tanvaldu, přijďte diskutovat o důležitých tématech s hejtmanem Libereckého kraje!

Mgr. Filip Trdla

tiskový mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 19. 02. 2018 00:00
  • Rozvoj

Sdílet článek

Martin Půta zavítá v pátek 23. února do Tanvaldu, a to v rámci tradičního Dne s hejtmanem. Má v plánu navštívit místní radnici, školy, teplárnu či vrchol Špičáku. Nejdůležitější část jej čeká od 16:00 hodin, kdy se v zasedací místnosti městského úřadu zúčastní besedy s občany a zastupiteli.

Na místní radnici přivítá hejtmana starosta města Vladimír Vyhnálek, který jej bude provázet celý den. Dopolední program návštěvy začne v budově základní školy. Poté Martin Půta přijde diskutovat s žáky Gymnázia a obchodní akademie Tanvald. Před obědem, který proběhne společně se starosty okolních obcí, je v plánu návštěva zdejšího střediska volného času a teplárny.

Odpolední poobědové kroky hejtmana povedou do firmy 4soft s.r.o., která se zabývá výrobou bezpečných povrchů pro dětská a golfová hřiště. Dalším zastavením bude společnost Silroc CZ, kde se vyrábí komponenty a díly ze silikonu.

Den s hejtmanem završí krátký výlet na vrchol Tanvaldského Špičáku, prohlídka místního autokempu a především diskuze s občany v zasedací místnosti městského úřadu. Zde se mohou obyvatelé Tanvaldska zeptat přímo Martina Půty, který bude připraven dotazy různého charakteru zodpovědět.

Harmonogram programu: 

08:00–08:40                                    Přivítání na radnici v Tanvaldu

08:45–09:30                                    ZŠ Sportovní Tanvald  

09:35–10:15                                    Gymnázium a obchodní akademie Tanvald

10:20–10:50                                    Středisko volného času Tanvald 

11:00–11:25                                    Teplárenská Tanvald s.r.o.                            

11:30–13:00                                    Oběd se starosty okolních obcí – Hotel Bon Tanvald

13:10–13:50                                    4soft s.r.o. (bezpečné povrchy pro dětská a golfová hřiště)        

14:00–14:45                                     Silroc CZ, a.s., Tradiční výroba komponentů a dílů ze                                                                                silikonu, silikonového kaučuku, pro automobilový,                                                                                    zdravotnický či technologický průmysl.

15:00–15:30                                     Špičák - vrchol                             

15:30–15:50                                     Autokemp Tanvald

16:00–17:00                                     Beseda s občany a zastupiteli Tanvaldu – zasedací místnost                                                                  MÚ v Tanvaldu

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky