Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Občané Vysokého a Jablonce nad Jizerou, zeptejte se hejtmana, zajímá ho i Váš názor!

Daníčková Blanka

tiskový mluvčí

  • 03. 05. 2016 11:06

Sdílet článek

Občané Vysokého a Jablonce nad Jizerou, zeptejte se hejtmana, zajímá ho i Váš názor!

 

Hejtman Martin Půta pokračuje tento týden ve svých pravidelných setkáních s občany a zastupiteli měst a obcí Libereckého kraje. Ve čtvrtek 5. května zavítá do Vysokého nad Jizerou a Jablonce nad Jizerou. Beseda s občany se uskuteční od 16:00 hodin v sále Základní umělecké školy v Jablonci n. J.

 

Nejprve čeká hejtmana návštěva Vysokého nad Jizerou, kde se sejde s vedením města na radnici. Následně se vypraví na prohlídku Ústavu chirurgie ruky a plastické chirurgie ve Vysokém a dopolední program ukončí návštěvou Integrované střední školy Vysoké nad Jizerou.

 

Se starosty okolních obcí pohovoří při společném obědě a poté se přesune do Jablonce nad Jizerou. Tam nejprve navštíví firmu Elitex OK s.r.o., výrobce ozubených kol, ozubených řemenic či řetězových spojek apod. V doprovodu zástupců města si následně prohlédne fungování zdejší čističky odpadních vod a projde jablonecký městský park. Návštěvu Jablonce zakončí v Základní umělecké škole (ZUŠ), kde se učí hrát na hudební nástroje nejenom děti z města, ale i z okolí. Vyvrcholením dne bude tradiční beseda s občany v sále ZUŠ, která začne v 16:00 hodin.

PROGRAM:

8:30 – 9:00                 přivítání na MÚ Vysoké nad Jizerou

9:05 – 10:30               Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie                

10:35 – 11:25             Integrovaná střední škola Vysoké nad Jizerou

11:30 – 13:00             společný oběd se starosty okolních obcí                                                      

13:00 – 13:20             přejezd Vysoké nad Jizerou – Jablonec nad Jizerou

13:20 – 14:20              Elitex ok s.r.o.

14:25 – 14:45             ČOV              

14:50 – 15:10             městský park

15:15 - 16:00              ZUŠ

16:00 – 17:00              Beseda s občany

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky