Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Oblastní galerie Liberec hledá nového ředitele

Mgr. Filip Trdla

tiskový mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 24. 08. 2022 10:14
  • Kultura

Sdílet článek

Liberecký kraj vypsal výběrové řízení na post ředitele Oblastní galerie Liberec, poté co před nedávnem rezignoval její ředitel Pavel Hlubuček. Toho do doby jmenování nového zastupuje Vladislav Mareš. Nejpozdější termín podání přihlášky do výběrového řízení je 13. říjen letošního roku.

„Bývalý ředitel Pavel Hlubuček odešel ze dne na den. Jeho dočasným zástupcem je pan Vladislav Mareš, a to do doby, než vybereme nového ředitele nebo ředitelku. Věřím, že se přihlásí lidé, kteří mají respekt odborné veřejnosti,“ uvedla Květa Vinklátová, náměstkyně pro kulturu, památkovou péči a cestovní ruch.

Výběrové řízení kraj oficiálně vyhlásí ve čtvrtek 25. srpna zveřejněním na úřední desce Krajského úřadu Libereckého kraje. Informace bude také zveřejněna na webových stránkách Oblastní galerie Liberec a statutárního města Liberec.

Podmínkou pro žadatele je dokončené vysokoškolské studium v magisterském nebo inženýrském studijním programu. Dalším požadavkem je například prokazatelná praxe alespoň tři roky v řídící funkci, schopnost komunikace s odbornou veřejností, velmi dobré organizační schopnosti nebo znalost problematiky příspěvkových organizací.

 

Youtube video

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky