Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Oblíbené vánoční trhy se na krajském úřadě konají 22. listopadu 

Bc. Markéta Žitná (Dědková)

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 15. 11. 2017 00:00
  • Rozvoj
  • Sociální

Sdílet článek

Tradiční akcí předvánočních dnů, pořádanou na Krajském úřadě Libereckého kraje, je vánoční prodejní výstava. Pořídit si vánoční dekoraci, ozdoby, ale třeba i originální dárky pro své blízké, které pochází z dílny zařízení sociálních služeb Libereckého kraje, můžete ve středu 22. listopadu. Letošních trhů se účastní 33 organizací.

Vánoční trhy se v multimediálním sále krajského úřadu otevřou v 10:00 a skončí v 13:00 hodin. V nabídce bude pestrý vánoční sortiment, ať již svícny, adventní věnce, keramika, proutěné výrobky, textilní či pletené zboží nebo široký výběr dekorací z různých materiálů.

Příchozí navíc koupí nabízeného zboží podpoří konkrétní zařízení sociálních služeb, která budou výrobky svých klientů nabízet. Za peníze utržené z prodeje totiž opět nakoupí potřeby pro další výrobu. Tradiční vánoční prodejní výstavu pořádá resort sociálních věcí Libereckého kraje pod záštitou náměstka hejtmana Pavla Svobody.

Přijďte se podívat a nákupem výrobků udělat radost nejen sobě, ale i těm, kteří je vyrobili.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky