Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Okružní křižovatka I/9 směrem na Nový Bor uvedena do provozu

Šírová Květa

  • 01. 07. 2009 00:00

Sdílet článek

[id:8374|autor:Šírová Květa|email:kveta.sirova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 324|mobil:|aktualizace:]

Náměstek hejtmana pro dopravu Martin Sepp, starostka České Lípy Hana Moudrá, ředitel ŘSD Josef Jeníček a ředitel SaM Dušan Drahoš slavnostním přestřižením pásky uvedli v úterý 30. 6. do provozu okružní křižovatku I/9 směrem na Nový Bor. Stavba byla zahájena v říjnu loňského roku a dokončena v květnu letošního roku. Byla postavena nákladem necelých šestnácti milionů korun a investorem je Ředitelství silnic a dálnic ČR, správa Liberec. „Je to jedna ze tří nejfrekventovanějších křižovatek v Libereckém kraji, denně jí projede devatenáct tisíc aut. Leží na trase přepravy nadměrných nákladů, proto nemá ideálně kruhový tvar“ dodává Martin Sepp

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky