Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Opraví se silnice z Českého Dubu do Hodkovic n. M.

Mgr. Langer Jiří

  • 11. 05. 2009 00:00

Sdílet článek

[id:8033|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Zahájení a prezentace opravy silnice II/278 Č.Dub – Hodkovice n.M.se uskuteční v pátek 15. května v 10 hodin v Hodkovicích n. M. u restaurace na křižovatce. Zahájení se zúčastní náměstek hejtmana pro dopravu Martin Sepp, ředitel KSS LK Petr Erban a ředitel firmy Eurovia CS, a.s., závod Liberec Pavel Jiroušek.

Souhrnné údaje o stavbě:

Druh komunikace – silnice II. třídy, délka komunikace: 9.914 km, plocha vozovky: 70768 m2, Hlavní stavební objekty: Rekonstrukce silnice II/278, dopravní značení, dopravní opatření, oprava zdi vodoteče – Most km 24,361. Zahájení: 04/2009, dokončeni: 12/2009

„Tento projekt byl zrealizován z Regionálního operačního programu NUTS II. severovýchod v hodnotě necelých 60 miliónů korun,“ uvedl Martin Sepp.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky