Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Oslavy Dne Země podatelé zaměří na ochranu přírody v Libereckém kraji

Daníčková Blanka

tiskový mluvčí

  • 13. 04. 2016 10:58
  • Životní prostředí

Sdílet článek

Vlastivědné muzeu a galerii v České Lípě už po desáté pořádá Den Země. Za finanční podpory Libereckého kraje jej pořadatelé připravili na čtvrtek 21. dubna, v čase od 9.00do 15.00 hodin, ve spolupráci s Lesy ČR, s. p. Tématem je Ochrana přírody v Libereckém kraji.

Program je určený žákům všech typů škol i široké veřejnosti. Účastníky čeká přes 20 odborných a tvůrčích zastavení, včetně prohlídek přírodovědných expozic muzea a galerie. Společně s DDM Libertin a SOŠ a SOU 28. října 2707 v České Lípě organizátoři akce dále chystají ukázky sokolnické a myslivecké práce, odborné přednášky, vědomostní stanoviště o přírodě a lese, vzdělávací a výtvarné dílny, pohybové a smyslové soutěže či celodenní prohlídky přírodovědných expozic muzea.

Doplňkovým programem Dne Země je tentokrát i rozsáhlá výstava studentských prací SUPŠŠ a VOŠ Turnov, spojená s tvůrčími uměleckými dílnami škol.

Zájemci o účast v programu Dne Země se musí hlásit předem! Nejjednodušším způsobem je zápis do tabulky – viz níže uvedený odkaz přihlašování. V tabulce najdou zájemci konkrétní časový harmonogram a můžou si tak sami zvolit nejlépe vyhovující čas příchodu do VMG. Přihlášení je možné také u Jany Jermanové: jermanova@muzeumcl.cz

Odkaz pro přihlašování (ctrl + klik) https://docs.google.com/spreadsheets/d/1293h-NQeGrrl76K8vJQ2PkHULhXT5LmsdGYZ2eEV1xg/edit

Program je zdarma.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky