Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Otevírá se další trasa Singltreku pod Smrkem

Mgr. Langer Jiří

  • 21. 09. 2012 14:41

Sdílet článek

 

Slavnostní otevření 3. etapy Singltreku pod Smrkem se za účasti náměstkyně hejtmana LK Lidie Vajnerové (SOS) uskuteční v pátek 28. září 2012 od 10 do 16 hodin u chaty Hubertka v Lázních Libverda.

 V 10.30 hodin pak následuje na start „Merida časovky“ na vybraném novém úseku.

Testovací kola značky MERIDA budou po celou dobu k zapůjčení zdarma.

„Věřím, že budu mít šanci zúčastnit se šestikilometrové vyjížďky po nové části od chaty Hubertka do Libverdy. Naštěstí vede tento krásný úsek převážně z kopce,“ řekla náměstkyně hejtmana s tím, že ji mají doprovázet starostové okolních obcí.

Dnem hudebně provází bluegrassová skupina PAKÁŽ a moderuje Lukáš Váňa.

Občerstvení zajištěno.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky