Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Otevření centrálního příjmu v českolipské nemocnici

03. 01. 2006
[id:3470|autor:Markgrafová Eva Mgr.|email:eva.markgrafova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 327|mobil:739 541 592|aktualizace:]

Delegace Libereckého kraje v čele s hejtmanem Petrem Skokanem se v pondělí 2. ledna zúčastnila otevření nově přebudovaného centrálního příjmu v českolipské nemocnici. Rozsáhlou rekonstrukci, jež nevyhovující prostory původního příjmu rozdělila na dvě komunikačně propojené části a to urgentní a ambulantní,  odstartovala nemocnice již vloni v červenci. Jak během slavnostního otevření připomněl ředitel nemocnice Miroslav Vacek, stavba přišla na 21 mil korun a prostředky na tuto investici  poskytl nemocnici ze svého rozpočtu její zřizovatel, kterým je právě Liberecký kraj. „Naším přáním je, aby zmodernizované  prostory především dobře a účelně sloužily pacientům,“ shodli se hejtman Petr Skokan s Jaroslavem Krutským, radním Libereckého kraje pověřeným vedením resortu zdravotnictví, kteří pak spolu s českolipskou starostkou Hanou Moudrou přestřihli symbolickou pásku.    

Diskuse se zdravotníky v českolipské nemocnici 


V rámci slavnostního otevření centrálního příjmu navštívil hejtman Petr Skokan v českolipské nemocnici i 1. občánka Českolipska v roce 2006 Vuka Tůmu a jeho maminku Kateřinu.




       

Markgrafová Eva Mgr.
eva.markgrafova@kraj-lbc.cz
Telefon: 485 226 327
Mobil: 739 541 592