Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Oznámení o změně v poskytování lékařské pohotovostní služby v Libereckém kraji.

Mgr. Langer Jiří

  • 29. 03. 2012 16:38

Sdílet článek

 

Liberecký kraj oznamuje, že od 1. dubna 2012 dochází ke změnám provozní doby garantované Libereckým krajem v poskytování lékařské pohotovostní služby pro dospělé a pro děti, a to následujícím způsobem:

  • provozní doba pohotovosti pro dospělé bude o víkendech a svátcích v době od 9,00 do 18,00 hodin,
  • provozní doba pohotovosti pro děti bude o víkendech a svátcích v době od 9,00 do 20,00 hodin,
  • pohotovost pro děti v Panochově nemocnici v Turnově bude v provozu pouze o víkendech a svátcích od 9,00 do 20,00 hodin. Ruší se pohotovost ve všední dny z důvodu ukončení činnosti dětského oddělení v této nemocnici.

 

Ve všední dny od pondělí do pátku zůstává provozní doba v pohotovostních ambulancích nezměněna ( 17,00 - 21,00 hodin ). Rozmístění ambulancí lékařských pohotovostí zůstává taktéž beze změn. Podrobné informace včetně telefonních kontaktů naleznete na webových stránkách odboru zdravotnictví Krajského úřadu Libereckého kraje.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky