Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Pilotní projekt IDOL – Českodubsko

Ing. Mikulecká Kamila

  • 27. 04. 2009 00:00

Sdílet článek

[id:7953|autor:Ing. Mikulecká Kamila|email:kamila.mikulecka@kraj-lbc.info|telefon:485 226 280|mobil:|aktualizace:]

Pořiďte asi opuscard a aktivně se Zapojte do pilotního projektu IDOL na Českodubsku již od 18.5.2009. Od 4.5. do 22.5.2009 bude otevřeno kontaktní místo opuscard v Českém Dubu , kde si budete moci zažádat a následně vyzvednout svoji opuscard.

Další kontaktní místa opuscard budou otevřena v Turnově (předprodej ČSAD Semily) a v Liberci (autobusové nádraží Liberec).
V pilotním projektu bude zapojena městská hromadná doprava v Turnově, v Liberci, vybrané autobusové linky ČSAD Liberec a ČSAD Semily a také osobní vlaky mezi Libercem a Turnovem

Pilotní projekt IDOL slouží k otestování všech dílčích systémů, které zabezpečují odbavení Vás – cestujících v dopravním systému IDOL. „Laboratorní“ testování, které jsme prováděli v našich kancelářích bez cestujících, nedokáže podchytit všechny možné alternativy a situace, které mohou nastat v reálném provozu.
Testovací provoz má odhalit zejména:
kompatibilitu a správnost dat pro clearing tržeb;
stabilitu jednotlivých odbavovacích zařízení s tarifem IDOL
odhalit další drobné nepřesnosti na základě informací od cestujících, řidičů, průvodčích, pokladníků a pracovníků předprodejů
Děkujeme za trpělivost Vás cestujících s testovacím provozem IDOL, který s sebou může přinést i nějaké problémy, případné nesrovnalosti nám prosím sdělte na emailovou adresu: koridlk@kraj-lbc.cz.

Podrobnosti o pilotním projektu
KDE: Oblast je ohraničena městy Liberec, Stráž pod Ralskem, Český Dub, Turnov a Hodkovice nad Mohelkou (viz schematická mapka)
PRO KOHO: Pro všechny obyvatele oblati ležící uvnitř schematické mapky, případně pro další zájemce, kteří cestují v uvedené oblasti
NUTNÝ PŘEDPOKLAD: Pořízení vlastní personifikované opuscard (opuscard opatřená osobními údaji a fotografií)


Informace pilotní projekt - Českodubsko
... odkaz na soubor s informacemi ve formátu *.rtf
Inzerce IDOL pilot ... odkaz na soubor inzerce ve formátu *.pdf

Informace o pilotním projektu je možné získat také na internetových stránkách www.iidol.cz

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky