Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Plavba hejtmana Libereckého kraje po Jizeře

Markgrafova Eva

  • 05. 08. 2005 00:00

Sdílet článek

[id:3015|autor:Markgrafova Eva|email:eva.markgrafova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 327|mobil:724 260 800|aktualizace:]

Zmapovat část koryta řeky Jizery bylo hlavním mottem plavby hejtmana Libereckého kraje Petra Skokana po jejím horním toku. „Příští týden se v Turnově koná zasedání monitorovacího povodňového výboru na Pojizeří a tuto plavbu považuji za ten nepraktičtější  způsob, jak se na podobné jednání připravit a objektivně se s danou problematikou seznámit.“ Zkonstatoval na adresu své čtvrteční vodácké výpravy hejtman Petr Skokan, jehož pozvání na aktivní průzkum Jizery přijali i dva starostové, Milan Hejduk z Turnova a Ing. Jiří Nejedlo z  Malé Skály. Do kanoí v roli zadáků usedli před spálovským mostem, odkud hejtmana doprovodili po proudu Jizery směrem přes železnobrodská stavidla a splzovský jez na Malou Skálu, kde byla cílová stanice. Na Malé Skále se pak hejtman kolem poledního sešel i s dalšími přizvanými starosty z okolních měst a obcí.





 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky