Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Podnikatelé a velvyslanec Ukrajiny na pracovní návštěvě Libereckého kraje

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 19. 04. 2016 13:54
  • Rozvoj

Sdílet článek

Hejtman Libereckého kraje Martin Půta a jeho náměstek Josef Jadrný se setkají ve středu 20. dubna s delegací vedenou velvyslancem Ukrajiny v ČR Borysem Zajchukem. Členové delegace jsou také představitelé Vinnycké oblastní státní administrativy a tamní podnikatelské sféry. Následovat bude obchodní jednání organizované ve spolupráci s jabloneckou Okresní hospodářskou komorou.

Velvyslanec Zajchuk a obchodní rada Zinovii Hošovskyj se nejprve, v 10:00 hodin, setkají se členy Rady Libereckého kraje. Hovořit budou o možné regionální spolupráci s přesahem do podnikatelské sféry. Po společném obědě je pro zástupce českých a ukrajinských firem připraveno pracovní setkání, které představí obchodní podmínky obou zemí, a které umožní navázat dlouhodobou spolupráci.

Setkání podnikatelů Libereckého kraje a Vinnycké oblasti se koná ve středu 20. dubna 2016 od 14:00 do 16:30 hodin v zasedacím sále zastupitelstva (č. 326) Krajského úřadu Libereckého kraje.

PRO NOVINÁŘE: Fototermín po jednání členů Rady LK a zástupců Ukrajiny bude v 11:15 hodin v místnosti č. 328 ve 3. patře.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky