Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Pomoc Libereckého kraje oblastem zasaženým povodněmi

Šírová Květa

  • 30. 06. 2009 00:00

Sdílet článek

[id:8369|autor:Šírová Květa|email:kveta.sirova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 324|mobil:|aktualizace:]

Dne 29. 6. 2009 se členové Rady Libereckého kraje dohodli na poskytnutí pomoci oblastem postiženým povodněmi a to částkou ve výši 1 000 000 Kč. Tato částka bude dle dispozic rozdělena jak na přímou finanční pomoc tak na pomoc materiální. Hejtman Libereckého kraje byl pověřen zkontaktováním hejtmana Jihočeského kraje, aby se informoval, do které konkrétní oblasti či obce by měla být pomoc Libereckého kraje směřována. Členové Rady Libereckého kraje pověřili Zdeňka Bursu, člena rady kraje pro resort ekonomiky, investic, správy majetku a územního plánování, administrováním celé záležitosti a přípravou příslušných podkladů pro nejbližší jednání členů rady. Vedení kraje současně požádalo své zaměstnance, aby se spolupodíleli na pomoci postiženým oblastem. V této souvislosti budou dále osloveny firmy v Libereckém kraji, aby pomohly zejména v oblasti materiální.

Vyzýváme touto cestou další subjekty, které by se nějakou formou chtěly podílet na pomoci oblastem postiženým povodněmi, aby kontaktovaly sekretariát radního Zdeňka Bursy.


Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky