Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Poslední příležitost pro ICT startupy přihlásit se do DEXIC Acceleratoru

Mgr. Andrea Fulková

vedoucí oddělení tiskového a vnějších vztahů

  • 24. 04. 2018 00:00

Sdílet článek

Ještě několik dní, do pondělí 30. dubna,  máte možnost posílat přihlášky do mezinárodního akceleračního programu DEXIC Accelerator, který se bude konat od 21. května 2018 do 15. června 2018 v Liberci. Program je určený pro ICT startupy, které mají svůj produkt minimálně ve fázi MVP (produkt s nejmenší možnou funkcionalitou) a chystají expanzi na evropské trhy.  

Čtyři týdny DEXIC Acceleratoru jsou rozděleny do 4 tematických bloků - business, produkt, prodej & marketing a jednání s investory. Během speciálních výzev s mentory, zákazníky a investory startupy získají intenzivní vhled a zpětnou vazbu na svůj produkt z několika pohledů. V rámci programu budou realizovány i dva speciální dny věnované primárně rozvoji samotného produktu a jeho marketingu a prodeji.

„Zkušenosti světových akcelerátorů ukazují, že nejúspěšnější programy se opírají o individuální mentoring expertů z business zázemí a zaměřují se i speciálně na produkt a jeho rozvoj, marketing a prodej. Touto cestou jsme se vydali i my v DEXIC Acceleratoru. Využili jsme zkušenosti a kontakty ze zahraničí a připravili unikátní program na čtyři týdny,“ uvádí Jan Kubalík, ředitel DEX Innovation Centre.

Svůj produkt a business budou startupy pilovat díky portfoliu nejen českých, ale i zahraničních mentorů a koučů, kteří mají zkušenost s rozjezdem podnikání i z velkých nadnárodních společností jako jsou Škoda AUTO, T- Mobile, Erste Bank nebo EY. Celý akcelerační program vyvrcholí 14. června 2018 #DemoDay - večerem pro investory, startupy a jejich fanoušky. Startupy z DEXIC Acceleratoru zde budou prezentovat svůj soutěžní čtyřminutový pitch a mají šanci získat nejen investora, ale i ceny.

Účast v DEXIC Acceleratoru je pro startupy zdarma díky podpoře programu Interreg Danube a projektu Accelerator. Startupy neplatí žádné poplatky ani procenta ze zisku, navíc jim po dobu DEXIC Acceleratoru hradíme balíček ubytování a cestovní náklady.

Přihlášky do DEXIC Acceleratoru je možno podávat ještě několik posledních dní. "Průběžně každý týden budeme vybírat nejlepší startupy, které pozveme k virtuálnímu rozhovoru. Doporučuji neváhat s přihlášením, míst bude ubývat," řÍíká Michal Štefan, projektový manažer DEXIC Acceleratoru. Přihlášky a bližší informace jsou k dispozici na webových stránkách www.dex-ic.com/startupy.

Projekt podporuje Liberecký kraj.

Zdroj: Jana Matyášová, Komunikační manažerka, www.dex-ic.com

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky