Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu

Upozornění

Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Pozvánka na seminář pro žadatele z česko – polského přeshraničního programu

Mgr. Kubíčková Michaela

  • 16. 05. 2012 12:22

Sdílet článek

Liberecký kraj a Společný technický sekretariát v Olomouci Vás zvou na seminář do Liberce. Dozvíte se informace o Operačním programu přeshraniční spolupráce Česká republika - Polská republika 2007-2013.

„Z programu přeshraniční spolupráce ČR – Polsko bylo podpořeno velké množství projektů a nyní je poslední šance na odevzdání žádostí. Je možné podávat projekty zaměřené na ochranu životního prostředí, rozvoj podnikatelského prostředí, podporu spolupráce v oblasti vzdělávání, podporu rozvoje cestovního ruchu, územní spolupráci veřejných institucí a na podporu společenských, kulturních a volnočasových aktivit. Na projektu se musí podílet alespoň jeden partner z každé strany hranice a projekt musí mít přeshraniční dopad. Konečný termín pro předkládání žádostí, které budou projednány na Monitorovacím výboru v roce 2013, je 17. 9. 2012 do 16:00 hod.“, uvedl Vít Příkaský, náměstek hejtmana pro resort hospodářského a regionálního rozvoje, evropských projektů a rozvoje venkova.

Termín konání: středa 23. května 2012, začátek v 10 hodin, předpokládaný konec do 14 hodin

Místo konání:Krajský úřad Libereckého kraje, 2. patro, místnost č. 224.

Bližší informace o přihlášení na seminář naleznete v příloze.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky