Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Pozvánka na úvodní konferenci projektu Naplňování krajského akčního plánu rozvoje vzdělávání Libereckého kraje I (NAKAP LK I)

25. 09. 2018

Pořadatelský tým projektu Naplňování krajského akčního plánu rozvoje vzdělávání Libereckého kraje I (NAKAP LK I) pořádá úvodní konferenci, která se uskuteční 2. října 2018 od 10 hodin v multimediálním sále budovy Krajského úřadu Libereckého kraje.

Cílem konference je seznámení odborné veřejnosti s projektem NAKAP LK I. Projekt vychází z Krajského akčního plánu rozvoje vzdělávání Libereckého kraje I. a věnuje se 4 klíčovým aktivitám – polytechnickému vzdělávání, péči o nadané žáky (Liberecký kraj má v tomto ohledu unikátnost, je jediným krajem v České republice, který se důkladně věnuje talentovaným žákům), zvýšení čtenářské a matematické gramotnosti a tvorbě Školské inkluzivní koncepce Libereckého kraje.

Na konferenci budou účastníci seznámeni s konkrétní formou naplňování těchto aktivit, do kterých bude zapojeno nejen 30 partnerů projektu (24 středních škol, 4 pedagogicko-psychologické poradny, Krajská vědecká knihovna v Liberci a IQLANDIA o. p. s.), ale i odborníci zainteresovaní ve zmíněných tématech. Cílovou skupinou budou nejen žáci a pedagogové středních škol, ale počítá se i se zapojením škol základních. Přijďte se podívat, co se chystá!

V případě Vašeho zájmu o účast na konferenci prosím vyplňte formulář https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSezVs0qzL8-Xuj6CTHwm2Apg5p0tqqMNzpsS5Pgso_1-1H0hg/viewform nebo svou účast nahlaste Mgr. Michaele Svitákové, hlavní manažerce projektu, michaela.svitakova@kraj-lbc.cz, tel. 485 226 140.

Těšíme se na setkání s Vámi!

Mgr. Filip Trdla
filip.trdla@kraj-lbc.cz
Telefon: 485226307