Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

POZVÁNKA NA VÝSTAVU JIŘINEK

  • 12. 09. 2003 00:00

Sdílet článek

[id:986|autor:|email:|telefon:|mobil:|aktualizace:]

 

 

Liberecký kraj, Regionální agrární rada Libereckého kraje a Specializovaná Základní Organizace Českého Zahrádkářského Svazu Dagla Praha pořádají dnes  a zítra  (12.9.-13.9.)  celostátní výstavu jiřinek v Domě kultury v Liberci. Vystavují specializované zahradnické firmy a přední specialisté z ČR. Výstava se koná v pátek od 10 do 18 hodin a v sobotu od 8 do 16 hodin. Liberecký kraj- resort životního prostředí a zemědělství finančně podpořil tuto výjimečnou specializovanou akci, která se koná v krajském městě. V rámci vyhlašování soutěže předají hlavní cenu-pohár Libereckého kraje hejtman Libereckého kraje RNDr.Pavel Pavlík a člen rady Radim Zika. Slavnostní vyhlášení se uskuteční v pátek 12.9. v 9,00 hodin v rámci konané vernisáže.

 

Linda Futerová

tisková mluvčí

 

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky