Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Preciosa Crystal Challege 2018 zná své vítěze

Lenka Klimentová

odborný zaměstnanec

  • 07. 05. 2018 00:00
  • Magazín

Sdílet článek

Finále soutěže Preciosa Crystal Challenge 2018 proběhlo koncem dubna a jednou z cen pro vítěze je i účast na zahraniční podnikatelské misi se Svazem průmyslu a dopravy ČR.

Projektová soutěž pro studenty vysokých škol Preciosa Crystal Challenge, kterou každoročně vyhlašuje Preciosa s Technickou univerzitou v Liberci, jejichž partnerem je i Svaz průmyslu a dopravy ČR  je jedinečná příležitost pro nadané a kreativní studenty aplikovat vědomosti získané studiem v praxi, otestovat své schopnosti, dovednosti, vyzkoušet týmovou spolupráci pod vedením odborníků! Letošním tématem bylo Global Business Development from Crystal Valley.
Pět týmů složených ze studentů různých vysokých škol a oborů se v rámci dvouměsíční spolupráce setkávalo a zpracovávalo reálný příklad akvizice světově známé módní značky, kterou si vylosovalo. Pod vedením odborníků s globální praxí získalo jediněčnou možnost si vyzkoušet analýzu příležitostí, kreativní tvorbu akviziční strategie a oslovení náročných zákazníků z TOP segmentu světové módy.

Odborná hodnotící komise složená ze zástupců Preciosy, TUL a SP ČR vybrala nejlepší tým, který mimo jiné obdržel šek na 50 000 Kč a nejlepšího jednotlivce, který možnost účastnit se se Svazem průmyslem a dopravy zahraniční podnikatelské mise.

TZ ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­Svaz průmyslu a dopravy ČR

Sdílet článek

Zpět

Další aktuality

Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky