Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Přes tisíc lidí přišlo do sídla kraje

Futerová Linda

  • 01. 06. 2006 00:00

Sdílet článek

[id:3944|autor:Futerová Linda|email:linda.futerova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Liberecký kraj včera pořádal Den otevřených dveří sídla Libereckého kraje. Budovu navštívilo 1 137 lidí. Ti si nejenom prohlédli prostory sídla kraje a popovídali si s hejtmanem Petrem Skokanem a jeho náměstky, ale také si nenechali ujít především výhled ze 17. patra budovy, odkud je vidět na široké okolí. Multimediální sál jim nabídl prodejní výstavku předmětů vyrobených v ústavech sociální péče.

 

Rozhodli jsme se, že tentokrát uspořádáme i doprovodný program pro menší návštěvníky k jejich svátku Dne dětí. V přilehlém parku tak proběhl zábavný den s celou řadou atrakcí a odměn.  Děti měly možnost vyřádit se na nafukovacím hradu, skákací mouše, v sumo ringu či  na horolezecké stěně. Své dovednosti si také otestovaly  v ekologické výchově“, řekl hejtman kraje Petr Skokan.

 

Kromě toho se prezentovaly všem návštěvníkům s názornými ukázkami techniky a používanými technologiemi také složky Integrovaného záchranného systému (policisté, hasiči, zdravotnická záchranná služba, vojáci) a Městská policie Liberec. Ta také veřejnosti zpřístupní své nové moderní monitorovací pracoviště umístěné v budově úřadu.

 

Své dveře otevřela ve středu 31. května 2006 široké veřejnosti většina krajských úřadů  v ČR. Cílem akce bylo ukázat veřejnosti, že kraje a krajské úřady jsou moderními institucemi, které usilují o co největší vstřícnost a otevřenost vůči občanům. Po pěti letech své novodobé historie se staly plnohodnotným pilířem zastupitelské demokracie postavené na co největším podílu veřejnosti při rozhodovacích procesech.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky