Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Projekt kongresové turistiky Libereckého kraje.

Ing. Moravcová Iveta

  • 04. 06. 2009 00:00

Sdílet článek

[id:8201|autor:Ing. Moravcová Iveta|email:iveta.moravcova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 589|mobil:|aktualizace:]

Jednou z cest, jak čelit hospodářské krizi v odvětví cestovního ruchu, je zlepšování poskytovaných služeb.

Oddělení cestovního ruchu Krajského úřadu Libereckého kraje proto připravuje nový projekt kongresové a incentivní turistiky „Convention Bureau“ v Libereckém kraji, jehož podstatou je spolupráce veřejného a soukromého sektoru při zajištění komplexní nabídky kongresových a incentivních činností a propagace měst a celého regionu jako vhodné kongresové destinace, a tím zvýšení přínosu a rozvoje celého odvětví cestovního ruchu. Projekt navazuje na celostátní projekt agentury CzechTourism.

Úvodní jednání k tomuto projektu se uskuteční v pondělí 8. června od 11:00 hodin v budově Krajského úřadu Libereckého kraje.
Případné podrobnější informace získáte na adrese Bc. Anna Tajčmanová, oddělení cestovního ruchu, telefon 485226265, anna.tajcmanova@kraj-lbc.cz

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky