Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Putovní výstavu Otisky EU v Libereckém kraji hostí muzeum ve Stráži pod Ralskem

Jan Mikulička

odborný zaměstnanec vztahů s veřejností

  • 07. 11. 2022 13:38
  • Rozvoj

Sdílet článek

Otisky EU v Libereckém kraji. tak se jmenuje putovní výstava, která je nyní více než měsíc k vidění v Muzeu architekta R. Bitzana ​ve Stráži pod Ralskem. Představuje úspěšné projekty v kraji, které se podařilo uskutečnit s přispěním Evropské unie. Vstup na prohlídku je zdarma, k vidění bude do konce roku.

Výstavu připravil Sekretariát Regionální stálé konference Libereckého kraje a již přes rok ji představuje ve městech a obcích zdejšího regionu. Deset stojanů prezentuje projekty z různých odvětví, například ze zdravotnictví, školství, bezpečnosti nebo dopravy. 

„Výstava úspěšných projektů, které podpořily fondy EU v období 2014–2019, má za cíl představit, co potřebného a zajímavého se uskutečnilo. Ambicí je také inspirovat další potenciální realizátory projektů ke skvělým nápadům, které náš kraj budou dále rozvíjet,“ doplnil Jiří Ulvr, radní Libereckého kraje pro resort hospodářského a regionálního rozvoje, evropských projektů, územního plánování a rozvoje venkova.

Pokud  projeví některé obce či města o výstavu také zájem, mohou získat bližší informace zde. Stojany je také možné po předchozí domluvě aktualizovat a doplnit o městy či obcemi vybrané projekty. Fotografie nebo aktuální informace nejen o výstavě jsou i na Facebooku.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky