Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Rada Libereckého kraje jednala s Radou města Jablonce nad Nisou o společných problémech

Futerová Linda

  • 07. 11. 2003 00:00

Sdílet článek

[id:1185|autor:Futerová Linda|email:linda.futerova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:724 030 320|aktualizace:]

Na pozvání hejtmana Libereckého kraje Pavla Pavlíka se uskutečnilo v sídle kraje společné setkání zástupců Rady Libereckého kraje a Rady města Jablonec nad Nisou. Hlavním podmětem schůzky byla kooperace a zkoordinování společného postupu při řešení problémů, které se dotýkají obou samospráv. Nosnými tématy byly Hospic, Turnovská a v neposlední řadě nájemné v budovách města, které využívá Liberecký kraj, či územní plán a komunikace I/10 s ním spojená. „ S Radou města Jablonec nad Nisou jsme se sešli poprvé. Neočekávali jsme od této schůzky žádná rychlá rozhodnutí, nýbrž nastavení a hledání nejvýhodnějšího řešení pro obě strany. Například co se týká léčebny dlouhodobě nemocných, jsme se částečně dohodli na jejím zachováním v prostorách jablonecké nemocnice a do budoucna budeme uvažovat i o dalším postupu, který může teoreticky představovat převzetí LDN městem“, řekl hejtman Pavel Pavlík. Do konce tohoto roku se ještě uskuteční setkání s Radou Statutárního města Liberec, a to 13. listopadu. Na programu tohoto jednání je například centrum vzdělanosti, multifunkční hala v Liberci či další majetkové záležitosti.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky