Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Radní Pavel Petráček navštívil Mikulášskou besídku v Domově a Centru aktivity v Hodkovicích n. M.

  • 03. 12. 2009 16:50

Sdílet článek

 

Domov a Centrum aktivity v Hodkovicích nad Popelkou pořádá každoročně  Mikulášskou besídku pro své klienty i klienty ostatních příspěvkových organizací Libereckého kraje. Letos neodolal nabídce krajský radní por sociální věci a menšiny Pavel Petráček.

„V sále Kulturního domu panovala skvělá atmosféra, program této besídky byl velmi bohatý,“ řekl radní.

 Na účastníky totiž čekalo bohaté občerstvení, písně k tanci i k poslechu i pro radost, a také   zdobení perníčků. Nakonec se všichni dočkali touženého Mikuláše, anděla a čerta a prožívali příjemnou a klidnou vánoční pohodu.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky