Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Radní Pavel Petráček uvede do funkce novou ředitelku Domova a Centra aktivity v Hodkovicích

30. 01. 2012

 

Krajský radní pro sociální věci Pavel Petráček (ČSSD) ve středu 1. února 2012 v 9 hod. oficiálně uvede do funkce Janu Lachmanovou, novou ředitelku Domova a Centra aktivityv Hodkovicích nad Mohelkou, (Liberecká ul. 451).

 

Rád bych popřál paní ředitelce hodně energie a dobrých  pracovních výsledků v nové a nelehké  funkci,“ uvedl radní Pavel Petráček

Posláním Domova pro osoby se zdravotním postižením je poskytování pobytových služeb dospělým lidem s mentálním a kombinovaným postižením takovým způsobem, aby mohli uspokojovat své zájmy, potřeby a přání. Podporujeme rozvoj jejich schopností a dovedností, aby v maximální možné míře byli schopni sebeobsluhy a práce a jejich život se tak co nejvíce přiblížil životu vrstevníků.

Posláním Denního stacionáře je rozvíjet schopnosti a dovednosti docházejícím uživatelům s mentálním a kombinovaným postižením v jednotlivých pracovních činnostech, zájmových aktivitách a vzdělávání.

Posláním služby Chráněného bydlení je poskytovat dospělým lidem s mentálním a kombinovaným postižením takovou podporu, kterou potřebují k tomu, aby mohli žít .

Všechny služby zřizuje Liberecký kraj.
Více http://dca-hodkovice.webnode.cz/o-nas/

Mgr. Langer Jiří
jiri.langer@kraj-lbc.cz
Telefon: 485 226 302
Mobil: 739 541 588