Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Radní se seznámili s průběžnou zprávou o stavu zpracování koncepce odpadového hospodářství

  • 31. 10. 2001 01:00

Sdílet článek

[id:84|autor:|email:|telefon:|mobil:|aktualizace:]

Rada kraje včera vzala na vědomí průběžnou zprávu o stavu zpracování koncepce odpadového hospodářství. Záměr zpracovat koncepci schválila rada na svém dubnovém zasedání. V květnu bylo vypsáno výběrové řízení na zpracovatele koncepce. Vyhrála s.r.o. ISES s cenou díla 2 milióny 415 tis. Kč. Veřejný zahajovací seminář koncepce odpadového hospodářství Libereckého kraje se koná 13.11.2001 od 9 hodin v zasedacím sále zastupitelstva kraje. Zúčastní se ho řada politických představitelů, zástupců Státního fondu životního prostředí, zastupitelů, členů neziskových organizací a široké veřejnosti. V 11 hodin se bude konat tisková konference. Pozvánky budou médiím zaslány.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky